53 m2, 1-slaapkamer appartement nabij Durbuy

Prijzen vanaf€237/Midweek

Beschrijving

Te huur: appartement voor 4 personen in vakantiepark Résidence de Durbuy.

Dit praktisch ingerichte appartement maakt deel uit van een villa waar telkens 4 appartementen met eigen ingang in zijn ondergebracht. De appartementen zijn ruim van opzet en zijn gelegen op een heuvel.
Kinderbed en kinderstoel kunnen voor u worden aangevraagd. Daarnaast kunnen de bedden, op aanvraag en tegen betaling van een geringe toeslag, worden opgemaakt.

Résidence de Durbuy is een luxueus vakantiepark in de Belgische Ardennen. Het park is een oase van rust en biedt vele voorzieningen met o.a. openlucht zwembad (juli-aug), whirlpool, speeltuin, wasserette (tegen betaling) en beschikt voor families met kinderen zelfs over speciale kidsbungalows.
Het gemeentelijk overdekte zwembad met whirlpool, sauna en brasserie, gelegen aan de ingang van het park is eveneens een trekpleister. Ook hier kunt u, tegen betaling, gebruik van maken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In het ‘kleinste stadje ter wereld’ Durbuy (3km), gelegen tussen de kronkels van de Ourthe en aan de voet van de hoge rotsen, kunt u lekker flaneren op een van de terrasjes of op het marktplein. Of verdwalen in de smalle straatjes met verrassende gebouwen en brocante winkeltjes. U kunt het stadje ook ontdekken door een huifkartocht of een rit met het toeristische treintje te boeken.
Het hele jaar door zijn er tal van evenementen in het stadje, zoals o.a. braderieën en rommelmarkten.
De omgeving biedt ook een scala aan buitensportactiviteiten op of nabij de Ourthe. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mountainbiken, abseilen, klimmen, midgetgolf, paardrijden, wandelen of quadrijden.
De golfliefhebber kan zijn hart ophalen bij de golfclub in Barvaux.

Bij verhuur aan jeugdgroepen kan de borgsom tot tweemaal verhoogd worden. Dit geldt voor zowel individuele jeugdgroepen als schoolgroepen.