454 m2, groepshuis met 7 slaapkamers in Creppe (Spa)

Prijzen vanaf€1.142/Midweek

Beschrijving

Te huur: groepsverblijf voor 24 personen in Creppe (Spa).

Groepshuis le Gite dans le Bois ligt midden in het bos op maar 800 m van het centrum van Spa. Met de auto is het maar 1800 m naar de bekende Place Verte en het Casino.
Het uitzicht vanuit de woonkamer, eetkamer en saunaruimte is werkelijk adembenemend. De grote raampartijen bevinden zich aan de zuidzijde waardoor het altijd aangenaam warm is in deze groepsaccommodatie.
De hele familie zal zich hier prima vermaken, er is bijvoorbeeld ook een speelkamer met tv voor de kinderen. Die hebben ook hun speciale slaapkamers met klimrek om in de bovenste bedden te komen. Ze kunnen buiten heerlijk spelen op het bosperceel waar ook een paar speeltoestellen zijn geplaatst.
Voor de volwassenen zijn er diverse zithoeken in de originele woonkamer en een bar voor de late uurtjes. Wie zich terug wil trekken in de sauna- en jacuzzi ruimte zal daar totaal kunnen ontspannen met zicht op de beboste heuvels.
De badkamerwanden zijn bekleed met prachtige mozaïeken naar eigen ontwerp van de eigenaresse. De keuken is dan weer zeer doelmatig ingericht waarbij leuke details uit het verleden bewaard zijn gebleven.
Bij de woning ligt tevens een eigen terras met barbecue en tuinmeubels.

De eigenaar biedt de mogelijkheid om ritjes met zijn ezeltjes te maken tegen betaling. Hij kent de streek als zijn broekzak en u zult zeer onverwachte plekjes tegenkomen.
Vanuit vakantiehuis Le Gite dans le Bois kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken en bent u in een mum van tijd in het centrum van Spa.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg.
Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.

Kenmerken