300 m2, vakantievilla met 12 slaapkamers in Spa

Prijzen vanaf€1.299/Midweek

Beschrijving

Te huur: groepsaccommodatie voor 25 personen in Spa.

Deze romantische vrijstaande villa ligt aan de rand van Spa op slechts 1 km van de beroemde thermen. U vindt er de oude grandeur van het kuuroord terug.
Uw vakantievilla is een voormalig hotel dus u beschikt over meer dan voldoende ruimte en sanitair comfort. Nieuw is de enorme keuken in het souterrain zodat u in totaal over maar liefst 8 kookplaten, 3 afwasmachines en 3 grote koelkasten beschikt.
De hoofdweg voor de woning voert u naar een prachtig bos- en veengebied waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. In de volledig afgesloten tuin zijn leuke hoekjes ingericht met een groot terras, een klein zonneterras, een trampoline en een speeltoestel met schommel.

Spa ligt slechts 40 minuten ten zuiden van Maastricht en heeft haar naam gegeven aan het beroemde mineraalwater. Bovendien is het ook een kuurstad met een rijke geschiedenis. Als bezoeker vindt u die terug in het gezellige centrum van Spa met haar fraaie hotels, parken en enkele Hortagebouwen en vooral de nieuwe thermale baden.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Uw vakantievilla is met veel zorg en oog voor detail ingericht en is een heerlijke plek voor familiefeesten. Deze vakantiewoning is dan ook voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg.
Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.

Kenmerken