76 m2, 2-slaapkamer appartement in Durbuy

Prijzen vanaf€291/Midweek

Beschrijving

Te huur: appartement voor 5 personen in Résidence de Durbuy.

Dit appartement is speciaal aangepast voor kinderen tot 8 jaar en bevindt zich in Résidence de Durbuy (een luxueus vakantiepark in de Belgische Ardennen). Het beschikt over 1 slaapkamer voor de kinderen met een eenpersoonsbed (tot 12 jaar), 1 babybed (tot 3 jaar), kinderspelen, luiertafel, babybadje en kinderstoel.
Het appartement is gelegen op een heuvel en per vier ondergebracht in een villa waar ieder appartement beschikt over een eigen ingang. Appartementen van dit type bevinden zich altijd op de eerste verdieping.

Het park is een oase van rust en biedt vele voorzieningen o.a. een buitenzwembad (juli-aug), speeltuin en wasserette (tegen betaling).
Het gemeentelijk overdekte zwembad (met whirlpool, sauna en brasserie) is gelegen aan de ingang van het park en is eveneens een trekpleister waar u tegen betaling gebruik kan van maken.

Bekijk prijzen en bechikbaarheid

In het pittoreske ‘kleinste stadje ter wereld’ Durbuy (3km), gelegen tussen de kronkels van de Ourthe en aan de voet van de hoge rotsen, kunt u lekker flaneren op een van de terrasjes of op het marktplein. Of u kunt er verdwalen in de smalle straatjes met verrassende gebouwen en brocante winkeltjes.
U kunt het stadje ook ontdekken door een huifkartocht of een rit met het toeristische treintje te boeken.
Het hele jaar door zijn er tal van evenementen in het stadje, zoals oa. braderieën en rommelmarkten.
De omgeving biedt ook een scala aan buitensportactiviteiten op of nabij de Ourthe, denk bijvoorbeeld aan mountainbiken, abseilen, klimmen, midgetgolf, paardrijden, wandelen en quad rijden.
De golfliefhebber kan dan weer zijn hart ophalen bij de golfclub in Barvaux.

Bij verhuur aan jeugdgroepen kan de borgsom tot tweemaal verhoogd worden. Dit geldt zowel voor individuele jeugdgroepen als schoolgroepen.

Kenmerken