200 m2, luxe woning met 6 slaapkamers in Libin

Prijzen vanaf€802/Midweek

Beschrijving

Te huur: luxe vakantiehuis voor 14 personen in Libin.

Dit vakantiehuis Au Pont de Libin heeft een privé zwembad (geopend van half mei tot half september) en staat op een afgelegen plek op 4 km van het plaatsje Libin in de Hoge Ardennen.
De vakantiewoning Au Pont de Libin is ingericht in een Engelse cottagestijl. In de kelder is een ontspanningsruimte met biljart en tafelvoetbal, in de bossen tegenover kunnen de kids heerlijk “ravotten”.

Ook in en om uw woning is van alles te beleven. In de bosrijke omgeving kunt u er bijvoorbeeld eindeloze wandelingen en fietstochten maken.
Redu, het boekendorp, ligt op 10 km afstand. Het is vermaard om het grote aantal boekenwinkeltjes en antiquariaten, maar ook de om de culturele activiteiten.
Halverwege Redu en Libin ligt het Eurospace Center, waar een spaceshuttle op ware grote staat en u veel te weten komt over ruimtevaart en sterrenkunde.
In Saint Hubert staat een prachtige kathedraal en ligt domein Fourneau St Michel, een openlucht museum over het Ardense landleven.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg.
Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.