300 m2, villa met 5 slaapkamers in Malmédy

Prijzen vanaf€720/Midweek

Beschrijving

Te huur: luxe villa voor 14 personen in Malmédy.

Deze stijlvolle en luxueuze villa Yanina ligt in een parkachtige tuin op een zalig rustige plek in het centrum van Malmédy, de bekendste plaats van de Hoge Ardennen. Vanuit dit comfortabele groepshuis liggen de Hoge Venen maar op 15 km. Het uitgestrekte meer van Robertville is al met 10 minuten te bereiken. Fietsers, motorrijders en wandelaars wanen zich in dit stukje Ardennen in het paradijs. Fietsen of wandelen langs de steile oevers van de Warche, de wilde stroom de Bayehon of in de uitgestrekte Veengebieden bij Baraque Michel is een fantastische beleving voor jong en oud.

De vakantievilla is ook helemaal babyproof met 2 bedjes, een kinderstoel, wipper, babybadje, traphekjes, aankleedkussen en speelgoed.
Maar het fijnste aan Villa Yanina is echter de stijlvolle en comfortabele inrichting, de wellness ruimte met infrarood- en Finse sauna en de heerlijke romantische tuin met oude bomen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In Malmédy is het hele jaar iets te beleven; carnaval is er een hoogtepunt, op 21 juli is het groot feest en in de kerstvakantie geniet u van een kerstmarkt en ijspret.
De Francofolies in Spa en natuurlijk de Formule 1 wedstrijd in Francorchamps zijn evenementen waarvoor u maar een kwartiertje hoeft te rijden.
U zult hier geweldige familieweekends en heerlijke vakanties doorbrengen.

Deze groepsaccommodatie is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg.
Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.

Kenmerken